Ed Pellens Hout en Bouw & PSproducties © 2018

Home

Ed Pellens Hout en Bouw is een timmer- en bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in houtbouw, houtskeletbouw, timmerwerk en onderhoud. Of het nu gaat om tuinhuis, praktijkruimte, Douglas terrasoverkapping, buitenkeuken of klassieke paneeldeur, ik maak het voor u.

Wie zijn wij

Wie is Ed Pellens?

Na ruim acht jaar te hebben gewerkt voor een Canadees/Nederlands bedrijf dat Noord-Amerikaanse houtskeletbouw huizen ontwikkelt, ben ik in 2008 voor mijzelf begonnen met Ed Pellens Hout & Bouw. Ik hou van mijn ambacht en dat ziet u terug in al mijn producten; van handgemaakte paneeldeur tot compleet poolhouse, inclusief keuken. De foto's op deze website zijn daar getuige van. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op 035-6975135 of 06-15032427. U kunt ook mailen op info@edpellens.nl.


Bouwen in hout. Wel zo natuurlijk.

Geen enkel materiaal heeft de natuurlijke en warme uitstraling van hout. Daarnaast is hout duurzaam, want tijdens de groei wordt koolstofdioxide opgenomen in plaats van uitgestoten zoals dat bijvoorbeeld wel het geval is bij de productie van steen of beton.

De laatste jaren zijn er grote stappen gezet in milieuvriendelijke verduurzaming van hout. Ook wij bouwen met deze verduurzaamde houtsoorten waardoor hout jaren mee gaat, zonder enige vorm van onderhoud. Uiteraard werken wij alleen met hout dat afkomstig uit duurzame bosbouw en bijvoorbeeld het FSC Keurmerk draagt of in ieder geval is goedgekeurd door Stichting Keuringsbureau Hout.