Ed Pellens Hout en Bouw & PSproducties © 2018

Home

Het Vouwgordijntje is fabrikant van vouwgordijnen op maat, zowel handbediend als elektrisch met onderdelen van Somfy. Van de order tot aan de levering aan de klant, wordt bij ons stap voor stap nauwkeurig uitgevoerd.

De vouwgordijnen worden dan ook volledig door ons eigen bedrijf gemaakt met speciale ontwikkelde vouwgordijn-machines die ervoor zorgen dat uw vouwgordijnen precies op maat en helemaal strak gemaakt worden.

Onze fabriek bestaat uit 365 m2 waar 3 machines dagelijks actief zijn zodat wij de bestelling van de klant tegen een snelle levertijd van circa 15 werkdagen kunnen leveren.

Bij het Vouwgordijntje werken wij dagelijks met een enthousiast jong en dynamisch team die bestaat uit 10 medewerkers die een grote inbreng hebben in het bedrijf en constant streven naar hoge kwaliteit, vernieuwing en toch betaalbare prijzen voor uw vouwgordijnen.

Door de goede samenwerking kunnen zij dit met plezier doen, dit blijkt dan ook uit het feit dat ons team al een aantal jaren uit dezelfde ervaren medewerkers bestaat.